Om oss

Brickstone

IT-konsultbolaget Brickstone grundades 2015 av vännerna Richard Mattsson och Christer Kempel, som har varit med sedan starten och drivit företaget. Med mer än 20 år i konsultbranschen visste vi precis vilken sorts verksamhet vi ville skapa. Det ska vara utvecklande och framförallt roligt att arbeta på Brickstone!

Nyfikenhet och driv premieras på Brickstone. Du tycker att det är riktigt kul att arbeta med IT, vill alltid lära dig mer och trivs med konsultrollen. Vi ser till att du får stöd för att kunna utveckla dina idéer, oavsett om det gäller en utbildning eller att helt enkelt få mer tid över för familjen. Funkar du privat så funkar du på jobbet.

På Brickstone ställer vi upp för varandra och tar hjälp av våra kollegor när det behövs. Vi bygger en god sammanhållning bland annat genom att träffas regelbundet och ha roliga aktiviteter ihop.

Vi värnar om att behålla en platt organisation även när vi växer som organisation. Här ska beslutsvägarna vara korta, kommunikationen rak och återkopplingen snabb. Vi vill fortsätta att forma och utveckla företaget med hjälp av goda idéer från våra medarbetare. 

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå